Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
    Сподели. Защото се оправи от самосебе си. Не съм правил нищо.
    Сега колата не е при мен. Ще напиша и ще сложа снимки да е по нагледно. И при мен ту работеше ту не. Заключваше, а не искаше да отключи. И един ден свалих всичко. Задните врати. Сега работят близо година без проблем. Интервенцията е бърза и безплатна. Не се сменя нищо. Ако моторчето е здраво разбира се. Иначе си бях приготвил машинки от 5 лв.но не ги сложих за сега.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:32.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Здравейте Колеги, отново имам нужда от вашето съдействие. Централното ми се държи много странно. Когато използвам бутона вътре (на конзолата пред скоростния лост) всичко работи - отключва и заключва всички врати без проблем. Когато изляза от колата и натисна копчето на ключа мигат само мигачите и централното не реагира. При опит да заключа ръчно с ключа се заключва само шофьорската врата, а другите не помръдват. След 15-20 опита без значение с от копчето или ръчно с ключа всичко сработва и колата се заключва. При отключване няма проблеми и винаги сработва. Трябва ми идея къде да търся проблема.

Comment

Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщение
        Здравейте Колеги, отново имам нужда от вашето съдействие. Централното ми се държи много странно. Когато използвам бутона вътре (на конзолата пред скоростния лост) всичко работи - отключва и заключва всички врати без проблем. Когато изляза от колата и натисна копчето на ключа мигат само мигачите и централното не реагира. При опит да заключа ръчно с ключа се заключва само шофьорската врата, а другите не помръдват. След 15-20 опита без значение с от копчето или ръчно с ключа всичко сработва и колата се заключва. При отключване няма проблеми и винаги сработва. Трябва ми идея къде да търся проблема.
        Първи заподозрян - модулът за централното.

Най-лесният начин да се разбере - да пробваш с друг.

Звънни ми таз неделя да се разберем да ги разменим и то ще си проличи.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да споделя за останалите - след размяната на модулчето за централното с това на Любо вече 1 седмица няма нито един признак от проблемите. Заключва и отключва от първият път и не се отключва сама. Благодаря много на Любо за съдействието. Помогна за пореден път!

Comment

Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщение
            Да споделя за останалите - след размяната на модулчето за централното с това на Любо вече 1 седмица няма нито един признак от проблемите. Заключва и отключва от първият път и не се отключва сама. Благодаря много на Любо за съдействието. Помогна за пореден път!
            Изглежда, че при самата размяна някоя калпава връзка се е почистила, защото и аз нямам никакви проблеми с твоя модул.

Талянска му работа........мистерия

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Колеги ще ми кажете ли къде точно се намира модула на централното,че и на мен ми прави мизерий

Comment

Първоначално публикувано от 4ofito Покажи съобщение
                Колеги ще ми кажете ли къде точно се намира модула на централното,че и на мен ми прави мизерий
                http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...1&postcount=27

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Изглежда, че при самата размяна някоя калпава връзка се е почистила, защото и аз нямам никакви проблеми с твоя модул.

Талянска му работа........мистерия
                  Проблемът все пак се прояви. Същият, както го описа колегата.

Макар, че платката и спойките привидно изглеждаха в доста добро състояние, при по-силно увеличение сякаш се забелязват някоя и друга студени спойки.

Презапоих всичките и засега всичко работи, както трябва.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                  X